Gratis verzending boven €30,00
 Voor 17:00 besteld? Zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
Veilig en achteraf betalen

Betalen

We willen dat je veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vind je alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij je past.

Veilig betalen
De betalingsgegevens die je doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door iAccessory.nl worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Betalingstraject
Je hebt een keuze gemaakt voor een bepaald artikel op de site en je hebt je adres- en bezorggegevens ingevuld. Op je beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kies je de gewenste betaalwijze:

Online betalen
Indien je kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking je betaling direct bij ons binnen en kunnen wij je order meteen in behandeling nemen.

• iDEAL, online betalen via ING, Rabobank, SNS Bank en ABN AMRO

Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kun je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

Voordelen: 
- Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank 
- iDEAL is bij iAccessory volledig gratis

• PayPal (incl. Visa, Mastercard en American Express)

iAccessory.nl accepteert Visa, MasterCard en American Express betalingen via PayPal.

Op deze manier kan jij winkelen met vertrouwen, wetende dat iAccessory geen creditcardnummers en andere vertrouwelijke informatie kan zien, onderschepen of veranderen. We nemen elke maatregel om de veiligheid van onze online-systeem te waarborgen.

Voordelen: 
- Snel, gemakkelijk en veilig online betalen 
- Creditcard informatie word niet blootgesteld 
- PayPal is bij iAccessory volledig gratis

Vooruitbetalen
Vooruitbetalen betekent dat je, na het invoeren van je bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van iAccessory.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van je bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met een tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit je orderbevestiging.

Afterpay
AfterPay voert voor iAccessory het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij iAccessory betalen met een digitale factuur.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

iAccessory
ABN Amro
IBAN: NL22 ABNA 04397 818 68

Orderbevestiging per e-mail

Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct op de website ingeeft!

De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order hebben ontvangen. iAccessory.nl is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.