Gratis verzending boven €30,00
 Voor 17:00 besteld? Zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
Veilig en achteraf betalen

Ruilen en Retourneren

14 dagen bedenktermijn
Op al je aankopen bij iAccessory.nl heb je een bedenktermijn van 14 dagen. Binnen deze periode mag je het product retourneren of ruilen. Een product retourneren of ruilen is alleen mogelijk als het product ongebruikt is en, voor zover dat redelijkerwijs mogelijk is, compleet is met een onbeschadigde originele verpakking, en alle accessoires en toebehoren. Niet alle producten komen in aanmerking voor ruilen of retourneren. Bekijk hieronder de uitzonderingen. 

Uitzonderingen op het bedenktermijn
Niet alle producten komen in aanmerking voor ruilen of retourneren. De volgende producten of productgroepen komen niet in aanmerking: 
• Verbruiksartikelen zoals screenprotectors (indien de verpakking is geopend) 
• Producten die beschadigd of incompleet zijn.

Ruilen
Je kunt ons via e-mail melden dat je een product terug wilt sturen. Zodra het retourpakket bij ons binnen komt storten we daarvan het volledige aankoopbedrag terug op je bankrekening of PayPal rekening.

Retourneren
Mocht je binnen deze 14 dagen toch af willen zien van de aankoop, kun je de betreffende producten samen met een kopie van de pakbon aan ons retourneren. Vermeld hierbij jouw NAW gegevens en bankrekening. U heeft daarna nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Alle producten dienen in originele staat, onbeschadigd en in de orignele verpakking te worden geannuleerd. Na ontvangst van de geretourneerde producten zal het reeds betaalde bedrag door ons worden teruggestort. De verzendkosten van het terugsturen van producten zijn hierbij voor rekening van de klant. Het pakket moet binnen de 14 dagen zichttermijn bij ons binnen zijn.

Zodra de producten binnen zijn sturen we per e-mail een bevestiging van ontvangst. De producten worden gecontroleerd en beoordeeld op eventuele gebreken en compleetheid. Als retour is goedgekeurd storten we het totale aankoopbedrag op je bankrekening of PayPal rekening. Als dit is gedaan sturen we per e-mail bevestiging dat de retour succesvol is afgerond.

Alle producten kunnen gratis retour worden gestuurd naar:

iAccessory.nl
t.a.v. Retouren
Hollandse Kade 16
1391JD Abcoude