Gratis verzending boven €30,00
 Voor 17:00 besteld? Zelfde dag verzonden
14 dagen bedenktijd
Veilig en achteraf betalen

Verzenden en Bezorging

Thuisblijven is niet nodig!
Onze iphone hoesjes worden zo verpakt dat ze eenvoudig door de brievenbus passen. Hierdoor blijven de verzendkosten laag en hoef je niet thuis te blijven om een bestelling in ontvangst te nemen.

Levertijd en bezorging
Hoesjes, cases en bumpers die op werkdagen voor 17:00 uur zijn gedaan gaan die zelfde dag nog met Post NL mee. Die bezorgen het pakketje binnen 1-3 dagen bij je thuis. Dit is alleen mogelijk bij betaling met iDeal of Paypal, betalen met een overschrijving kan een aantal (werk)dagen duren.

Wat als ik niet thuis ben als de TNT langskomt?
Onze iPhone cases kunnen door een standaard brievenbus, je hoeft dus niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Bij pakketen die niet door de brievenbus gaan dan versturen we het als pakketpost met TNT. De pakketbezorger zal het pakket twee keer aanbieden, hierna kun je het ophalen op het postkantoor.

Kan ik mijn bestelling volgen via Track & Trace?
Nee, we versturen je order als "brievenbus-post" het volgen van je bestelling is daardoor niet mogelijk. Wel ontvang je een e-mail van iAccessory.nl zodra je bestelling verzonden is, je kunt je bestelling de dag nadat je deze e-mail krijgt in huis verwachten

Ik heb vragen met betrekking tot de verzending en bezorging
Neem via email contact op: support@iaccessory.nl